Agenda

25 aug
Kunstmarkt Kessel

Heerlijk Kunstmarkt te Kessel in dit prachtige dorp zal ik staan met mijn kunst, handbedrukte stoffen en handbedrukte sjaals met als Thema dit jaar Schelpen en Wieren! Verder natuurlijk prachtige sjaals bedrukt met bloemen en kruiden uit eigen tuin, unieke vogelsjaals met mn mooie collectie bijpassende sieraden. Nieuw kunstkaarten van t Jaomerdal mijn nieuwe studieproject! en niet te vergeten mijn decoratieve hangers van half edelsteen! Mijn kraamnummer is nr 19.  Ik zie u graag!

 

07 sep
Kunstmarkt Stichting Melieve, Roermond

Kunstmarkt van Stichting Melieve gehouden rond Kathedraal, Rattentoren en Restaurant de Pastorie, op zaterdag 7 september van 10.00 - 17.00 uur.

Een gezellige kunstmarkt, even op een andere locatie,  ik zal weer zorgen voor een mooie kraam,een nieuwe collectie sjaals, met mijn Thema dit jaar Schelpenwereld en Wieren,  en verder sjaals met Vogelmotief en sjaals bedrukt met kruiden en bloemen uit mijn tuin.. Verder decoratieve slingers van fossielen en prachtige mineralen, Lapis, Azuriet en Labradoriet, en mooie prisma 's. Ik kijk er naar uit u weer te ontmoeten. Nieuw collectie kunstkaarten van t Jaomerdal, mijn nieuwe studieproject! Ik ontmoet u graag!