Agenda

Wegens de huidige Corona crisis, zijn alle Kunstbeurzen tot en met juni afgezegd. Mocht u interesse hebben om iets van mijn nieuwe collectie t Jaomerdal te kopen, bv prachtige sjaals, stoere tassen of een bijzondere ketting. Kunt u contact opnemen met mij en een afspraak maken.

05 sep
Kunstmarkt Stichting Melieve, Roermond

Kunstmarkt van Stichting Melieve gehouden op t Kloosterwandplein, gelegen bij Theaterhotel de Oranjerie in Roermond , op zaterdag 5 september van 10.00 - 17.00 uur. Gratis entree.

Een gezellige kunstmarkt, even op een andere locatie,  ik zal weer zorgen voor een mooie kraam,een nieuwe collectie sjaals, met mijn Thema dit jaar t Jaomerdal, een prachtig natuurgebied hier in de buurt,  en verder sjaals met Vogelmotief en sjaals bedrukt met kruiden en bloemen uit mijn tuin.bijpassend een mooie collectie sieraden. Verder decoratieve slingers van fossielen en prachtige mineralen, Lapis, Azuriet en Labradoriet, en mooie prisma 's. Ik kijk er naar uit u weer te ontmoeten. Nieuw collectie kunstkaarten van t Jaomerdal, mijn nieuwe Thema.  Ik ontmoet u graag!