Agenda

28 apr
Kunstroute Rondje Watertoren, In de Watertoren, De Bockhofweg 1, te Schimmert. Startpunt van de kunstroute!

Zondag 28 april 2019 ben ik aanwezig op de Kunstroute Rondje Watertoren te Schimmert, op 26 verschillende locaties in Schimmert staan diverse kunstenaars allen met hun eigen discipline. De locatie waar ik te vinden ben is in de Watertoren, De Bockhofweg 1 te Schimmert, met mij staan hier nog 2 andere kunstenaars. Ik neem dan mee mijn handbedrukte stoffen, tassen en prachtige sjaals. Mijn doorlopende thema is Hergebruik met dit jaar de nadruk op Schelpen en Wieren! Verder neem ik mee een collectie bijpassende sieraden, mooie decoratieve slingers van mineralen  en kunstkaarten. Het zou leuk zijn u te ontmoeten!

05 mei
Voorjaarsfair 2019 in de Botanische tuin, St Hubertuslaan 74 te Kerkrade

In deze mooie engelse landschapstuin die zijn 80 jarig bestaan viert, mag ik samen met andere standhouders acte de presence geven. Hartstikke leuk! Ik zal zorgen voor een kraam vol mooie handbedrukte sjaals, tassen, bijpassende sieraden van natuurlijke materialen en decoratieve hangers die passen bij de natuur en tuin. Tot ziens in t groen!

19 mei
Kunstmarkt Het Witte Kasteel, Kasteellaan 17, Loon op Zand

Op zondag 19 mei sta ik op de binnenplaats van t Witte Kasteel Loon op Zand. Hier zal mijn nieuwe collectie tassen, handbedrukte  sjaals en een mooie collectie sieraden te bewonderen zijn! Thema dit jaar Hergebruik, met nadruk op Schelpen en Wieren. Laat u verder verrassen door mijn nieuwe collectie buiten/binnen ornamenten vol glinster en kleur. Ik heb er zin in!

26 mei
Kunstplein Kasteel Huys ter Horst, Kasteellaan 2, Horst

Heel leuk dat ik ben uitgekozen om aanwezig te zijn op deze unieke Kunstmarkt in zo'n mooie ambiance. Een prachtige plek voor mijn handbedrukte textiel, tassen en kleurige sjaals. Mijn hoofdthema Hergebruik met dit jaar de nadruk op Schelpen en Wieren. Natuurlijk neem ik ook mee mijn bijzondere sieraden van natuurlijke materialen en mijn decoratieve unieke hangers voor binnen of buiten. Ik zie u graag aan mijn kraam!